Modtag og send elektroniske OIOUBL-fakturaer

VisionOIO er et tillægsmodul til modtagelse og håndtering af elektroniske fakturaer, som leverandører sender til Dynamics NAV. 

VisionOIO håndterer alle elektroniske fakturastandarder til Det Offentlige - OIOXML, OIOUBL og UTS-bilag, og standard Dynamics NAV (2015 og nyere versioner) håndterer alle formater i forhold til fastsatte krav fra digitaliseringsstyrelsen (NES5 & BilSim). VisionOIO kan benyttes mod alle VANS-leverandører, dog er det et krav, at OIO-filerne kan leveres til en navngiven mappe hos kunden.  

Nedenfor er dokumentoversigten (indgangsbogen) illustreret. Her ankommer filerne, og det er herfra, man kan åbne de enkelte dokumenter: 

OIOUBLFiler.png

Fra dokumentoversigten kan man åbne de enkelte dokumenter og samtidigt se de tilhørende fakturaer direkte i NAV. Det er her fra de konteres, kreditor oprettes, købsfaktura oprettes samt eventuelt sendes videre til godkendelse. 

Nedenfor er OIO-dokumentet illustreret – med tilhørende faktura: 

OIOFakturaMbilag.png

Både fra oversigten og fra bilaget er der mulighed for at oprette dokument som faktura (standard købsfaktura i NAV) samt automatisk oprettelse af leverandør, hvis denne ikke findes i systemet. Oprettelsen af kreditor sker på baggrund af en kreditorskabelon, som opsættes i ”OIO Opsætningen”.  

Med et enkelt tryk, oprettes de respektive leverandører, der ikke findes, samt dokumenterne overføres til købsfaktura.  

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi håndterer fakturering fra Det Offentlige og indlæser OIOUBL-fakturaer i Dynamics NAV 

Kontakt os