Opsæt hvem der skal være bruger på opgavekø i Business Central og få mail ved fejl

VisionJobQueueExtension optimerer brugen af jobkøer i Dynamics 365 Business Central

Med denne extension til Business Central får du selv kontrollen over, hvilken bruger, der skal afvikle jobkøen - i stedet for at det bliver en tilfælde bruger, der logger ind.

VisionJobQueueExtension sikrer også, at jobbet kan køres direkte fra klienten - i stedet for at afviklingen sker via Service Tier. I får også mulighed for at nulstille optælling efter en fejl er rettet.

Samtidig så kan du med løsningen nu selv opsætte, hvilken bruger, der automatisk skal notificeres via email, når der opstår en fejl i afviklingen af jobkøen, så I undgår frustrationer over manglende eller fejlagtig afvikling af opgave. 

VisionJobQueueExtension koster 14.500,- kr. excl. moms og 16% heraf i årligt opdateringsabonnement. Alternativt kan løsningen lejes for et abonnement på 650,- kr. om måneden, afregnet kvartårligt forud, og første gang for 4 kvartaler. Abonnementet fortsætter automatisk, med mindre dette opsiges med minimum 30 dage til næste abonnementsperiode. 

Hvis du ønsker at bestille VisionJobQueExtension kan dette ske via Microsoft App Source eller ved at sende en mail til info@visionpeople.dk påført jeres Dynamics-partners Account Number hos Microsoft og jeres Dynamics 365 Business Central-version.

Kontakt os, hvis du også har brug for denne udvidelse og optimering af jobkøer i Dynamics 365 Business Central
 

Kontakt os