Få LogiSnap integreret til Business Central og NAV og print fragtlabels til GLS, DAO

Med VisionLogistics App'en til Business Central er LogiSnap integreret til Business Central og Dynamics NAV, hvorfra fragtlabels printes 

Med VisionLogistics kan du booke afhentninger af jeres varer direkte fra Business Central (eller Dynamics NAV), så man ikke skal skifte system for at få fragten håndteret af jeres fragtleverandør, som eksempelvis Postnord, GLS, FedEx, DAO eller DHL.

VisionLogistics sørger også for print af labels til fragtleverandøren direkte fra Business Central, som understøtter netop jeres fragtleverandørs krav. 

Ydermere, så kan du tracke jeres leverancer direkte fra Business Central, når der i ordreprocessen er behov for at se, hvor langt pakken er i forsendelsesflowet ud til kunden.

Hele processen med bestilling og håndtering af fragten for jeres produktforsendelser er således digital, lige fra print af fragtlabels til online statusopdateringer fra fragtleverandøren - alt sammen håndteret i Business Central.

VisionLogistics er en Microsoft-certificeret App til Business Central og kan downloades direkte fra Microsoft App Source som en App til jeres Business Central.

Så kan I også prøve VisionLogistics gratis, før I eventuelt beslutter at abonnere på App'en.

Du er velkommen til at prøve VisionLogistic på dette link, eller kontakte os hvis du har spørgsmål til VisionLogistics

Kontakt os

Du kan også se nogle af vores øvrige Apps til Business Central nedenfor

Læs mere
Stregkode skan fra mobil til Dynamics NAV Business Central pluk modtag

VisionScan

Smart stregkodeskannerløsning fra web og mobil - direkte til Dynamics NAV og Business Central. Skift de gamle håndterminaler ud og brug mobilen >>

Læs mere ...

Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

Elektronisk OIO UBL, XML, UTS bilag, automatisk ind i Dynamics NAV 365

VisionOIO

Få digitaliseret alle jeres processer omkring modtagelse af købsfakturaer og afsendelse af salgsfakturaer

Læs mere ...

Michael Falk - VP of Development Skrevet af: Michael Falk - VP of Development