Zenegy lønløsning med fuld integration til Business Central / Dynamics NAV

Zenegy er en ny spiller på lønmarkedet, som vil revolutionere, hvordan lønsystemet administreres ved brug af moderne IT-platforme og Cloud-løsninger

Med en lønløsning fra Zenegy reduceres tidsforbruget med lønadministrationen - og for kun 25,- kr. om måneden pr. medarbejder, der skal have løn.

Læs mere om Zenegy her

Mange virksomheder har i dag lønsystem fra Lessor, Danløn, Dataløn eller andre udbydere af lønsystemer. Zenegy er bygget på en moderne webplatform og åbner for muligheden for at integrere andre systemer med Zenegy, herunder eksempelvis Dynamics 365 Business Central og nyere versioner af Dynamics NAV.

VisionPeople tilbyder fuld integration mellem Business Central (samt nyere Dynamics NAV) og Zenegy.

Læs mere om: pris og funktionalitet ved integration til Business Central 

Hvis du i dag har et meget tilpasset og komplekst lønsystem, baseret på eksempelvis Lessor Payroll, så kan vi hjælpe dig med analysen og definitionen af netop jeres konkrete behov i relation til, hvilke krav en evt. ny lønløsning skal understøtte, INDEN I evt. beslutter at se på nye digitale lønsystemer.

Vi har som uvildig rådgiver mulighed for at foretage behovsanalysen sammen med jer for at få afklaret potentialet for rationaliseringer og gevinster ved at få digitaliseret arbejdsprocesserne omkring løn, tidsregistrering, manuelle opgørelse af løngrundlag og hele processen omkring medarbejdernes mobile adgang til løn, feriesaldi, indrapporteringer m.m. gratis for jer, hvis I måtte have ønske herom, jfr. nærmere beskrivelse her.  

Kontakt os, hvis du også ønsker jeres Dynamics 365 Business Central / NAV integreret til en let og webbaseret lønadministrationsløsning, hvor medarbejderne kan følge egne løndata via en mobil App. 

Kontakt os