En stærk Power Platform, med det bedste - af de bedste

Microsoft Power Platform virker på tværs af organisationen, og på tværs af systemerne

Power Platformen er - som navnet antyder - en stærk platform at bygge egne løsninger (applikationer) på.

Platformen gør det lettere og mere tilgængeligt for "ikke-programmører" at skabe nye løsninger, som håndterer enkeltstående ønsker og arbejdsgange, som eksempelvis kræver information fra andre systemer i organisationen. 

Power Platformen er sammensat af nedenstående løsninger/værktøjer fra Microsoft:


Power BI

Dette stærke Business Intelligence-værktøj giver et hurtigt indblik i virksomhedens udvikling inden for forskellige områder, eksempelvis virksomhedens økonomien på baggrund af data fra Business Central. Power BI giver mulighed for interaktive dashboards, eller datavisualisering og samling af data fra forskellige databaser/datakilder og løsninger. 

Du kan prøve Power BI i en gratis-version, hvis du kan leve med, at data kun opdateres 1 gang i døgnet - og så er du igang!

Se eksempler på Power BI-skærmbilleder her


Power Apps

Power Apps giver dig mulighed for at "konfigurere" brugerdefinerede apps, til løsning af forretningsmæssige udfordringer, som tidligere var nødt til at blive udviklet af en programmør.

Nogle Power Apps vil dog kræve et minimalt programmering, men det er let at komme igang ved brug af færdigbyggede skabeloner, træk og slip-funktionalitet - og med lidt "teknisk snilde" og evt. erfaring med applikationsopbygning kan du komme langt. Så kan du få en ide om, hvordan en App kunne se ud, og eventuelt få en udvikler til at "færdiggøre" løsningen.


Power Automate

Automatisér manuelle og rutinemæssige arbejdsprocesser og frigør tid til vigtigere opgaver.

Manuelle og gentagne (ens) opgaver kan automatiseres med robotteknologi (RPA - Robot Process Automation) - uden programmering og ved brug af præ-definerede "connectors" til eksisterende Microsoft-løsninger og indbyggede AI-funktioner (Artificial Intelligence), som kan bidrage med en bedre produktivitet i virksomheden.


Power Virtual Agents

En smart måde at bygge "chat-robotter" - uden programmering - der kan tale med kunder og medarbejdere.  

Du kan integrere dine chatrobotter med de produkter og ydelser, som I leverer hver dag. Den virtuelle agent kan eksempelvis; slå poster op, svare på (typiske) spørgsmål, overdrage samtaler til "rigtige" helpdesk-medarbejdere, når først problemet er identificeret af robotten.

Du kan vælge mellem mange hundrede færdigbyggede connectorer, oprette brugerdefinerede arbejdsprocesser ved hjælp af Power Automate, eller oprette komplekse scenarier med Microsoft Bot Framework, og du kan overvåge og optimere dine chatrobotters ydeevne ved hjælp af AI og udviklinger, vist på Power BI.


Mulighederne med Power Platformen er mange, og hvilke værktøjer, der skal benyttes i hvilke scenarier, er nogle af de spørgsmål, som vi ofte får stillet af brugere, der prøver kræfter med platformen.

Vi indgår gerne i en nærmere dialog om netop dine udfordringer og manuelle rutiner, som du måtte ønske at få optimeret og automatiseret. Så finder vi sammen de rette værktøjer og/eller applikationer. 

 

Kontakt os