Integration og adgang til Dynamics 365 Business Central (NAV) - udenfor systemet!

Med integration kan alt lade sig gøre

 Forestil dig, at du nu får mulighed for at udveksle og integrere data mellem Business Central og/eller Dynamics NAV (Navision) og øvrige løsninger som f.eks. jeres website, SharePoint Server, CRM-løsning, .Net-baserede Content Management System, intranet eller andre web-løsninger - uden nogen begrænsninger! 

Med VisionConnector får du mulighed for direkte adgang til on-line data til/fra ønskede tabeller i Dynamics NAV og/eller Business Central. VisionConnector fungerer som en web-service, der tilpasses afhængig af netop dine ønsker i relation til at sende online data mellem ERP-systemet og andre systemer.

VisionConnector er udviklet af VisionPeople Consulting og benyttes af en lang række Microsoft-partnere som integrationskomponent i virksomhedsløsninger, hvor virksomheden ønsker at gøre brug af udvalgte ERP-data fra Business Central eller Dynamics NAV i en anden løsning.

VisionConnector er blevet testet af vores partnere og kunder og er af Microsoft blevet godkendt som "Certified for Dynamics":

Certified For Dynamics

Dowload brochure

Kontakt os for en nærmere demonstration af mulighederne med VisionConnector:

Kontakt os
Integration mellem Dynamics NAV (Navision) og Dynamics CRM

Fuld integration mellem Dynamics CRM og NAV

Læs mere »

Michael Falk - VP of Development Skrevet af: Michael Falk - VP of Development