Cloudløsninger og hosting

Alle taler om Skyen - vi gør noget med den!

Før i tiden brugte virksomheder mange penge og ressourcer på at købe, opbevare og opdatere egne servermaskiner, som typisk blev opbevaret i specielbygget, aflåste og afkølede serverrum, som kun særlig betroede IT-medarbejdere havde adgang til. 

I dag er serverkraft og systemer fuldt tilgængelige "i skyen" via en internetforbindelse, hvorved eksempelvis Microsoft står for al hardwareindkøb, vedligehold, opdateringer, fysisk opbevaring m.m. - og kunderne betaler kun for den serverkraft og de systemadgange, som virksomheden har brug for. Afregningen sker pr. måned ud fra forbruget, så de dyre serverinvesteringer og ikke mindst løbende vedligehold spredes ud på de måneder, hvor virksomheden bruger systemerne, i form af en abonnementsordning eller lejebetaling. 

Cloud-løsninger findes i mange afskygninger og hos Microsoft hedder sky-løsningen: "Azure". I VisionPeople har vi god erfaring med at rådgive virksomheden om mulighederne med Azure og leje af IT-løsninger, og vi hjælper naturligvis også vores kunder med at flytte fra eget serverrum eller hostingsetup til skyen. 

Virksomhedens forretningssystemer i form af eksempelvis økonomisystem, Office 365, webshop, CRM-løsning, BI-system kan således med fordel lejes i dag via en abonnementsordning, hvor I kun betaler for det relevante antal brugere og behov i den enkelte måned - ja faktisk helt ned til den fornødne serverkraft pr. time. 

Læs mere om mulighederne på siden her, eller book et uforpligtende møde, hvor vi tager udgangspunkt i netop jeres situation.  

Book et møde

 

Dynamics 365 Business Central, ny Dynamics NAV online cloud ERP

Dynamics 365 Business Central er den nye Cloud-version af Dynamics NAV

Dynamics 365 Business Central har afløst Dynamics NAV (og tidligere Navision). Løsningen fås både som cloud/online- og On-premises-version (på egen server)

Læs mere »

Læs mere
Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...

Bestil kaffe forplejning ved mødebookning i Outlook Office365 kalender

VisionCatering - Bestil mødeforplejning og frokost

VisionCatering - slut med løse sedler og gule Post-it til bestilling af mad og drikke til møder. Bestil forplejningen direkte i kalenderbookingen.

Læs mere ...

Fakta om Dynamics NAV / Business Central. Indhold i Navision licens.

Dynamics NAV / Business Central - Microsoft's bedste ERP-system

Over 1,5 millioner brugere verden over kan ikke tage fejl - Dynamics 365 Business Central er Microsoft's mest udbredte ERP-system.

Læs mere ...

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør