Digital Transformation

Vi hjælper vores kunder med implementering af en ny løsningsplatform og med digitalisering af manuelle arbejdsprocesser.

Gennem de seneste 20 år har vi hjulpet virksomheder med udvikling og implementering af IT-løsninger, som gør den enkelte virksomhed unik og succesfuld.

Med de rette IT-løsninger kan din virksomhed optimere jeres interne arbejdsprocesser i ERP-systemet og i CRM-løsningen, og dermed skille sig positivt ud i forhold til jeres konkurrenter på virksomhedens website, webshops og på mobile løsninger, baseret på Microsoft-infrastruktur og -teknologi.

Sparing og samarbejde

Hos VisionPeople tilbyder vi jer en professionel sparring og samarbejde, når I ønsker at drøfte virksomhedsløsninger og hvilke muligheder, I har for at få endnu større succes inden for jeres marked.

Vi giver jeres medarbejdere adgang til virksomhedens data og løsninger - dér, hvor medarbejderen er. Via internettet, CRM, Office 365, rollebaserede .Net-klienter og mobile løsninger.

Det er dét, vi kalder BUSINESS EVERYWHERE - og det er med disse løsninger, vi hjælper med DIGITAL TRANSFORMATION hos vores kunder.

Læs mere om vores løsninger - og jeres muligheder - i menuen til venstre. Vi glæder os til at inspirere dig. 

Kontakt VisionPeople og få en uforpligtende dialog om, hvordan du kan udnytte alt det bedste fra Microsoft og få en samlet virksomhedsløsning, der hænger sammen! 

Kontakt os

 

Læs mere om vores forskellige løsninger nedenfor
Specialkompetence og erfaring med BI, CRM, Dynamics 365-integrationer.

Vores ydelser

VisionPeople Consulting er førende inden for integration mellem Dynamics 365 Business Central (NAV) og .Net-baserede web- og mobilløsninger.

Læs mere ...

Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...

Mobil web App til time og tidsregistrering til Business Central ERP

VisionTime

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til Business Central/NAV. Ferie/fravær, KM-regnskab er også inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...