Vi søger de bedste og udvikler talenter - og arbejder kun 4 dage om ugen!

Vil du være en del af en IT-virksomhed med masser af fede udfordringer og hvor du får personlig og faglig udvikling? Du får  de dygtigste kolleger, ligesom dig selv!

VisionPeople Consulting er førende inden for udvikling og implementering af Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV) med integrationer til webshops, webløsninger, egne Apps og andre Microsoft-produkter.

Vi skaber integrerede løsninger, der er udover det sædvanlige, eksempelvis:

Landets bedste

VisionPeople Consulting's medarbejdere skiller sig - ligesom vores løsninger - ud fra mængden og er en væsentlig del af vores succes. Derfor vil du opleve, at du kommer til at arbejde sammen med landets bedste inden for hver deres respektive felter - og du vil indgå i et team med faglig sparring på højt niveau i en organisation, hvor der sættes pris på den enkeltes præstationer, og hvor du også kan få en 4-dages arbejdsuge med fuld løn!

Mulighederne står åbne for dig

Ledelsen i VisionPeople Consulting er en synlig og aktiv del af dagligdagen, og vi lægger vægt på en åben, direkte og god kommunikation. Vejen til realisering af nye forretningsideer og produkter er derfor kort. Din personlige kompetenceudvikling og nysgerrighed omkring nye teknologier er en selvfølge.

Er du relativ ny inden for nogle af kompetenceområderne, lægger vi sammen med dig en plan for, hvordan du hurtigst muligt får udvidet dine kompetencer og bliver selvkørende herpå. Der er løbende opfølgning på din kompetenceplan med nærmeste chef og en repræsentant fra ledelsen.

 

 

Søg uopfordret

I menuen til venstre har vi listet vores aktuelle stillinger, som vi forventer at besætte inden for nærmeste fremtid. Er der ikke p.t. en ledig stilling, som passer til din profil, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@visionpeople.dk. Måske har vi alligevel jobbet til dig - nu eller i den nærmeste fremtid.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør