VisionTime, din løsning på ny lov for arbejdstidsregistrering

Fra 1. juli 2024 indtræder en ny lov i Danmark, der pålægger arbejdsgivere at tilbyde deres ansatte et system til at registrere arbejdstid. Dette skridt sikrer retfærdig lønudbetaling og et bedre arbejdsmiljø gennem transparens af arbejdstiden.

Lovændringen, vedtaget af Folketinget i januar, er et tiltag for at opfylde EU's direktiver om arbejdstid. Alle virksomheder skal således være klar med et nøjagtigt system til registrering af arbejdstid for at overholde reglerne for maksimal ugentlig arbejdstid. VisionTime er allerede et foretrukket værktøj blandt virksomheder, der ønsker en enkel og effektiv løsning til at møde disse nye krav.

 

Let at bruge for alle
VisionTime tilbyder en brugervenlig platform, der ikke alene sikrer at I overholder loven - den giver jer også let og overskuelig styring af medarbejdernes arbejdstid.

VisionTime er en fuldendt løsning der har hurtig integration til jeres ERP-system. Hver enkelt løsning tilpasses  alle jeres komplekse arbejdsforhold, så som regler for forskellige overenskomster, beregning af overarbejdsbetaling, kilometergodtgørelse og meget mere, hvor I også kan registrere ferie og andet fravær.

Billedet viser VisionTime brugerfladen til medarbejeren, som kan registre arbejdstid på flere projekter på en dag, eller samlet på en hel arbejdsdag:
Mobil Tidsreg

 

Klar til overgangen?
VisionPeople stiller med den nødvendige support til at guide dig og din virksomhed gennem denne overgang, som også handler om at sikre, at I alle bliver uddannet. Uddannelse og support er afgørende for, at sikre en gnidningsløs overgang. Med VisionPeople får I ikke kun en teknisk løsning, men en samarbejdspartner, der står klar til at støtte jer gennem hele implementeringsprocessen og videre.

 

- Er din virksomhed klar til de nye tidsregistreringsregler?
- Og hvis ikke, hvad er så planen for at blive det?

 

Book en DEMO i dag
Søger I efter et system til tidsregistrering? Så få et førstehåndsindtryk af VisionTime ved at booke en demonstration. Det er en chance for at se løsningen og dens brede funktionalitet og forstå, hvordan den kan tilpasses til din virksomheds specifikke behov.

Kontakt os og lad os høre mere om netop jeres behov eller bestil en demo af VisionTime

 

Demo

 

I kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af VisionTime i din virksomhed!

 

Yderligere oplysninger om lovændringen:

Vil du vide mere om den nye lovændring for arbejdstidsregistrering, kan du læse ved vedtagne lovforslag her: LOV nr 89 af 30/01/2024

Link til Beskæftigelsesminsteriets pressemeddelse