VisionCatering til Office 365

VisionCatering afløser de manuelle huskesedler og giver dig en oversigt over ønsket forplejning, når I holder møder og skal bestille frokost, mad og drikkevarer - direkte i mødeindkaldelsen.  

VisionPeople Consulting har udviklet VisionCatering for Office365 til digital bestilling af mad og drikkevarer samtidig med lokalebookingen - direkte i Outlook-kalenderen.

Du kan prøve VisionCatering GRATIS i jeres Outlook ved at følge denne vejledning: Klik her  

Med VisionCatering kan I bestille brød, vand, kaffe, the m.m. i samme proces, som når I booker mødet i Outlook via et fuldt integreret add-in til Office365:

Outlook - Bestil forplejning.jpg

(tryk for større billede ovenfor)

Når et møde bookes i Outlook-kalenderen, udfylder mødebookeren samtidig en digital bestillingsformular (indrammet med rød kant ovenfor), hvor mødebookeren kan angive, hvilken forplejning, der skal være klargjort og tilgængelig i det bookede mødelokale, som anført ovenfor. Brugeren oplever kun det velkendte Outlook fra Office 365.  

Der sendes automatisk besked til kantinen, køkkenet, receptionen eller hvem, der står for at dække op til møderne, om den ønskede opdækning, forplejning, antal deltagere, særlige forhold m.m., så det hele kan være bestilt hjem og gjort klar til mødet med en indbydende opdækning og den aftalte forplejning.  

Bestillingsformularen kan også bruges som kommunikation til kantinen fra mødebookeren om særlige ønsker og beskeder, som kantinen skal tage hensyn til i forhold til forplejningen og/eller klargøringen af lokalet, som mødet skal foregå i.  

Den digitale bestillingsformular er fuldt integreret til Office365 og kan tilrettes af kantinen, så udvalget afspejler dagens eller ugens valgmuligheder. 

De ansvarlige for forplejningen har hele tiden et overblik over, hvilke møder, der er planlagt og hvilken forplejning, der skal være klar til et enkelte møde, og hvor meget der er bestilt i alt for de kommende dage, så kantinen kan planlægge indkøb, produktion og klargøring heraf: 

Catering_Dashboard_Oversigt.PNG (1)

Der kan også vises en oversigt over møderne og de enkelte bestillinger til møderne:  

Catering_Dashboard_Møder.PNG

og afhængig af tildelte rettigheder, kan man som kantinemedarbejder/-chef/administrator ændre og oprette nye bestillingslister, priser, varer, lokationer, mødelokaler og brugere.

VisionCatering digitaliserer også arbejdsgangen med angivelse og optælling af, hvor mange personer, der spiser i kantinen/-erne på de forskellige dage, idet den enkelte medarbejder direkte fra Outlook kan angive, hvilke dage, personen spiser frokost i kantinen, så kantinen hele tiden har oversigt over, hvor mange personer, de skal producere frokost til.  

Hent vores produktark på VisionCatering her

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog om mulighederne med VisionCatering, der også kan tilpasses netop jeres behov.  

Kontakt os

Du kan også prøve VisionCatering GRATIS i jeres Outlook. Klik her og test VisionCatering helt gratis 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør