Værktøjer til administration og behandling af databaser med personfølsomme data

Opfylder I og jeres IT-leverandør lovgivningen omkring arbejdet med - og adgangen til - personfølsomme data?

Med EU's skærpelse af lovgivningen omkring opbevaring og behandling af personfølsomme data, stilles skarpere krav til såvel virksomheden som IT-leverandøren, der typisk også har adgang til databaserne.

Virksomheden og leverandøren betragtes som henholdsvis Dataansvarlig og/eller Databehandler, som du kan læse mere om på linket.

VisionPeople har udviklet værktøjer, der kan benyttes i samarbejdet mellem virksomheden og IT-leverandøren, hvorved personfølsomme data kan anonymiseres, således at IT-leverandørens slet ikke får adgang til virksomhedens personfølsomme data, hvorved dokumentation, rettighedsstyring og processer i forbindelse med samarbejdet lettere kan understøttes i en databehandleraftale.

Som eksempler på værktøjer, der kan benyttes i samarbejdet har vi p.t. nedenstående løsninger, du kan læse mere om ved at vælge fra menuen til venstre:

  • Datanonymize - der er et SQL-værktøj, som kan anonymisere de personfølsomme data
  • VisionSurvey - hvor virksomheden selv i webløsningen kan opstille og indhente ønskede samtykkeerklæringer
  • Dynamics 365 Business Central, som understøtter klassificering af persondata og personfølsomme data

Læs mere om ovenstående løsninger ved at klikke på menuen til venstre, eller kontakt os nedenfor, hvis du vil høre mere om vores værktøjer til at lette arbejdet med håndtering af personfølsomme data og IT-løsninger i forbindelse hermed.

Kontakt os

  

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør