VisionPeople ydelser

I VisionPeople Consulting A/S tilbyder vi professionel rådgivningsparring og konsulentydelser på en række forskellige løsninger, som vi kan samarbejde om i forhold til netop jeres virksomhedsløsninger, herunder:

Vi giver brugerne adgang til de data og informationer dér, hvor de har brug for det. Via webbaserede apps, websites, CRM, Office365, rollebaserede .Net klienter, selvbetjeningsportaler og mobile løsninger. Det er dét, vi kalder BUSINESS EVERYWHERE!

Rollebaseret_adgang

Med VisionPeople som sparringspartner er du med andre ord fri for at skulle løbe spidsrod mellem forskellige it-leverandører. Vores konsulenter besidder den ypperste kompetence inden for ”state-of-the art” teknologi og Microsoft-produkterne, hvad enten det drejer sig om Dynamics 365 Business Central (NAV), Microsoft Dynamics CRM, Office 365, Azure, Web/mobile løsninger, infrastruktur/netværkSQL server, webløsninger m.m.

VisionPeople's kompetencer og services spænder således fra rådgivning, over design og udvikling af applikationer til Application Management Services, hvor vi vedligeholder, videreudvikler, supporterer og drifter applikationerne for vores kunder.

Læs mere om vores succesfulde projektmetode og de forskellige faser heri i menuen til venstre, se evt. nogle af vores løsninger nedenfor, eller book et møde med en rådgiver og hør mere 

Book et møde
Se nogle af vores løsninger her:
Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

MS Sales, CRM / XRM, Dynamics 365 for Sales, Customer Engagement

Dynamics 365 Customer Engagement (CRM)

Læs mere ...

Fakta om Dynamics NAV / Business Central. Indhold i Navision licens.

Dynamics NAV / Business Central - Microsoft's bedste ERP-system

Over 1,5 millioner brugere verden over kan ikke tage fejl - Dynamics 365 Business Central er Microsoft's mest udbredte ERP-system.

Læs mere ...

Mobil web App til time og tidsregistrering til Business Central ERP

VisionTime

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til Business Central/NAV. Ferie/fravær, KM-regnskab er også inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør