Få overblik over kundernes betalingsadfærd - og få strømlignet rykkerproceduren

VisionCollection er en tillægsløsning til Dynamics NAV, som giver dig en bedre styring af debitorer og overblik over debitorindbetalingerne - og derved forbedret likviditetsstyring. 

Hele rykkerproceduren samles på ét skærmbillede, hvor du får et samlet overblik over kollegernes bemærkninger på kunden og links til relevante oplysninger i rykkerproceduren, og du kan sætte poster "på hold".

Du kan også se tidligere indbetalinger for debitoren og/eller udvalgte dimensioner - med udgangspunkt i FORVENTET indbetalingsdato på baggrund af den enkelte kundes betalingsadfærd og -historik, frem for den bogførte forfaldsdato. 

VisionCollection giver dig mulighed for en bedre likviditetsoversigt, beregnet på baggrund af kundernes betalingshistorik og forventede indbetalingsdato - frem for den bogførte forfaldsdato. 

Kontakt VisionPeople for at høre mere om VisionCollection: 

Kontakt os

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

 Certified for Dynamics 2015

Løsningen er Certified for Dynamics og følger Microsoft’s Roadmap og Statement of Direction for Microsoft Dynamics NAV og Business Central. Dette betyder blandt andet, at produktet er certificeret til Dynamics NAV og understøtter Microsoft’s krav til kvalitet, kundereferencer og fremtidige versioner af Dynamics NAV og Business Central.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør