Med VisionForecast er det let at budgettere i Dynamics 365 Business Central og NAV

Hvorfor tvinge afdelingschefer og andre gode kolleger til at udfylde komplekse og usammenhængende Excelark, når der skal budgetteres i Dynamics NAV og Business Central?

Nu er det slut med at sende Excelark frem og tilbage mellem økonomiafdelingen og de medarbejdere, der skal budgettere, hvorved processen og Excel-sammenlægningerne bliver problematisk og uoverskuelige for alle involveret. 

Ingen manuelle eller semi-automatiske ud- og indlæsninger af Excelark i Dynamics 365 Business Central (og NAV), og udrensning af brugernes tilføjede noter, nye kolonner og rækker, der ikke passer i kontoplanstrukturen i økonomisystemet.

Klik på billedet og få det fulde overblik, som gør budgetteringen så meget lettere:  

VisionForecast

 

Med VisionForecast kan den budgetansvarlige se aktuelle, realiserede tal fra Dynamics 365BC/NAVpå de regnskabskonti, som der skal budgetteres på - samtidig med at man indtaster budgettet for de kommende måneder.

VisionForecast understøtter naturligvis også budgettering på netop jeres relevante finansdimensioner, så den budgetansvarlige for eksempelvis en afdeling eller forretningsområde kan opdele budgettet og/eller forecast'et på relevante dimensioner.

Indtastede budgettal fra websitet lægges automatisk ned i Dynamics 365BC/NAV, så økonomiafdelingen og ledelsen kan se budgettallene samlet, og evt. overskueligt præsenteret via en BI-løsning.

Kontakt os for en demo af VisionForecast eller en drøftelse af mulighederne for en meget lettere budgetproces

Kontakt os

 

Du kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af VisionForecast i din virksomhed 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør