Integrerede ERP-løsninger baseret på Dynamics NAV

VisionPeople Consulting er ikke alene eksperter inden for Microsoft Dynamics NAV - vi er også førende i at forbinde Microsoft Dynamics NAV med de øvrige Microsoft produkter, så du kan få en sammenhængende og integreret forretningsløsning

Vi kan sørge for, at alle relevante medarbejdere har adgang til at se og redigere data i økonomisystemet - udenfor systemet: fx gennem webløsninger, Microsoft Dynamics CRM, Office 365, Microsoft Sharepoint og mobile løsninger.

Et projekt med os begynder typisk med en gennemgang af jeres arbejdsprocesser og jeres ønsker og visioner for den fremtidige forretning. Skal jeres kunder have adgang til informationer eller kunne handle med jer over internettet? Skal jeres sælgere have mobil adgang til relevante data, når de er i marken? Skal medarbejderne let kunne dele viden og dokumenter på tværs af organisationen? Eller noget helt fjerde…..I kommer med jeres ønsker og visioner - og så finder vi ud af, hvad der kan lade sig gøre, hvordan og i hvilken rækkefølge.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan udnytte alt det bedste fra Microsoft og få et forretningssystem, der hænger sammen!

Kontakt os
Se eksempler på integrerede løsninger her:
Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

Hurtig og effektiv fakturagodkendelse på web og mobil til Dynamics NAV

VisionApproval - fakturagodkendelse på web og mobil

Vi har optimeret processen med godkendelse af købsfakturaer, som nu kan ske via web og mobil, så manuelle print undgås

Læs mere ...

Stregkode skan fra mobil til Dynamics NAV Business Central pluk modtag

VisionScan

Smart stregkodeskannerløsning fra web og mobil - direkte til Dynamics NAV og Business Central. Skift de gamle håndterminaler ud og brug mobilen >>

Læs mere ...

Michael Falk - VP of Development Skrevet af: Michael Falk - VP of Development