VisionPeople indfører 4 dages arbejdsuge - til fuld løn!

VisionPeople går som altid forrest med moderne løsninger i ERP-branchen - og denne gang i forhold til den nyeste forskning omkring de positive effekter af 4-dages arbejdsuge. Denne viden kombinerer vi med VisionPeople's egne digitale og effektive IT-løsninger, som netop frigiver mere tid hos medarbejderne til at få udført ugens opgaver, så vi kan nå ugens opgaver på kun 4 dage - og selvfølgelig stadig supportere vores kunder i alle ugens dage.

VisionPeople udvikler og leverer i dag Apps og digitale løsninger til vores kunder, som effektiviserer deres hverdage. Vi ved, at løsningerne virker, og derfor vil vi nu drage nytte af vores egne produkter, så vi i VisionPeople også kan blive mere effektive - på kortere tid.

Den frigivne ekstra tid kommer vores medarbejdere til gode, da alle medarbejdere i VisionPeople får en 3. fridag hver uge, der planlægges i den enkelte afdeling, så kunderne naturligvis stadig supportere alle dage. 

De 4 dages arbejdsuge vil gradvist blive implementeret over de næste måneder, så vi omkring årsskiftet alle kan nyde godt af nogle mere effektive arbejdsdage og en fortjent laang weekend, der er med til at skabe bedre balance i arbejds- og privatlivet. 

Vil du også med på holdet, der arbejder effektivt mod 3 dages weekend, så søg en af vores åbne jobmuligheder her, nedenfor eller i menuen til venstre.

 

 

 

 

Vi har brug for dig - bedste Business Central konsulent og - udvikler

Vi søger de bedste og udvikler talenter - og arbejder kun 4 dage om ugen!

Vil du være en del af en international virksomhed med masser af dynamik og muligheder for personlig og faglig udvikling? Og er du samtidig blandt de dygtigste

Læs mere »

Dynamics NAV- eller Business Central-konsulent søges. 4 dage, fuld løn

Vi samler på de bedste Business Central-forretningskonsulenter! Vil du være med?

Er du en erfaren Business Central-konsulent, der er gerne vil udfordres med mere komplekse projekter, så søg hos VisionPeople - hvor vi arbejder 4 dage om ugen!

Læs mere »

Business Central udvikler der vil udfordres - klar til .NET udvikling

Vi søger flere gode Business Central-udviklere, der er klar til nye udfordringer

Vil du udvikle integrerede og komplekse løsninger på Business Central? Så søg jobbet som Business Central-udvikler hos VisionPeople her...

Læs mere »

Kommerciel projektleder med erfaring fra Business Central/Dynamics NAV

Erfaren projektleder til styring af Business Central-implementeringsprojekter

Har du erfaring fra med styring og implementering af Dynamics NAV eller Business Central? Så søg stillingen som projektleder i VisionPeople her

Læs mere »

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør