Webløsninger i nyeste teknologier integreret til økonomisystemet

Vi er mestre i at integrere økonomidata med web- og mobilløsninger

Hos VisionPeople Consulting A/S får du særkompetencer inden for udvikling og implementering af internetløsninger, der er fuldt integreret med virksomhedens andre systemer, herunder økonomi system (Microsoft Dynamics NAV/Navision). Vi har prøvet det før - og vi deler gerne vores erfaringer og ideer med din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i de sidste nye integrationsværktøjer, samt vores egne integrationsprodukter, som eksempelvis VisionConnector og Dynamics 365's Fælles DataModel hvilke, gør integrationsprojektet overskueligt og økonomisk forsvarligt.

VisionPeople Consulting A/S har stor erfaring med implementering af web løsninger - portaler med udgangspunkt i CMS-løsninger (Content Management System) bygget på Umbraco og .net, som giver vores kunder adgang til selv at vedligehold indholdet på websitet - og sikrer gode resultater på søgemaskinerne (SEO-modul), når potentielle kunder søger på netop dine produkter og kompetencer.

Se eksempler på websites håndteret i Umbraco og læs mere om Umbraco her

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores webløsninger nedenfor

Kontakt os
Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop - standard .Net baseret web shop til Business Central (og Dynamics NAV)

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere »

Mobil web App til time og tidsregistrering til Business Central ERP

Tidsregistrering gjort simpelt og smart, direkte til Business Central og Dynamics NAV

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til Business Central/NAV. Ferie/fravær, KM-regnskab er også inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere »

Stregkode skan fra mobil til Dynamics NAV Business Central pluk modtag

Brug mobiltelefonen til skanning af stregkoder!

Smart stregkodeskannerløsning fra web og mobil - direkte til Dynamics NAV og Business Central. Skift de gamle håndterminaler ud og brug mobilen >>

Læs mere »