Brug mobiltelefonen til skanning af stregkoder!

Med VisionScan kan du bruge din iPad, Tablet-PC eller egen mobiltelefon til stregkodeskanning, som supplement eller alternativ til gamle og langsomme håndterminaler, når der skal skannes stregkoder i forbindelse med forskellige arbejdsprocesser.

VisionScan er en moderne stregkodeskanner-App til virksomheder, der ønsker en fleksibel løsning til stregkodeskanning - og hvor medarbejderen frit kan vælge mellem hvilken hardware, der skal bruges til scanningen: 

  • Smartphone til medarbejderen, der kun lejlighedsvist skal stregkodescanne
  • iPad til medarbejderen, der i forvejen benytter iPad som arbejdsværktøj 
  • Website til medarbejderen, der skal administrere og overvåge en lageroptælling
  • Håndterminaler til medarbejderen, der stregkodeskanner hele tiden og har brug for et arbejdsværktøj, der kan tåle at blive tabt på gulvet. 

App'en er udviklet til såvel Android smartphones som IOS (Apple iPhones etc.)

VisionScan-App'en understøtter alle ovenstående enheder og er - i modsætning til ældre stregkodeløsninger - således ikke bundet til en enkel hardwareenhed/-version.

Løsningen er udviklet i nyeste teknologier og leveres i et lækkert og intuitivt design - på en moderne platform og er naturligvis med fuld integration til Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. 

VisionScan-App'en kan benyttes i mange forskellige arbejdssituationer og kan naturligvis tilpasses til netop jeres behov og specifikke arbejdsgange. Som eksempler herpå understøttes følgende arbejdsprocesser out-of-the-box i standardløsningen: 

 
 Modtag varer:

 Flyt lokation:

 Pluk varer til lev.:

Vareforbrug på sag:

 Lageroptælling:

  VisionScan_Modtag   VisionScan_Lokationsflyt_serienr   VisionScan_PlukVare   VisionScan_Sagsforbrug   VisionScan_Lageroptæl

  (klik for større billede)


Løsningen leveres i "responsive design", hvilket betyder, at det viste skærmbillede automatisk tilpasser sig størrelsen af skærmen på den enhed, som brugeren har, når opgaven skal udføres, jfr. ovenstående. 

Har medarbejderen eksempelvis en iPad, tilpasses skærmbilledet automatisk til iPad'en. 

Som nævnt er VisionScan programmeret som en App til alle de gængse smartphones - og kan naturligvis tilpasses til netop jeres behov og ønsker, så kontakt VisionPeople og hør mere om løsningen - og få en demonstration af løsningen, eksempelvis fra din egen mobiltelefon. 

Kontakt os

 

Du kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af VisionScan i din virksomhed! 

 

 

 

 

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør