Branchespecifikke løsninger

Arbejder du også i en branche, som er "lidt speciel" og hvor I har udfordringer med at forklare jeres IT-leverandør, hvordan det helt præcist skal være for at få optimeret jeres arbejdsgange?

I VisionPeople Consulting A/S har vi årtiers erfaring med levering af standardsystemer til en række forskellige brancher.

Vi tager udgangspunkt i standard software fra Microsoft og qua vores dybdegående kendskab til forskellige brancher har vi en rigtig god forståelse for de helt specifikke arbejdsgange, termer og handelskutymer m.m., som vi gennem årene har håndteret i vores standardsystemer, evt. suppleret med tillægsløsninger eller specialprogrammering.

En del af disse løsninger har vi standardiseret til generelle brancheløsninger - eksempelvis til den maritime industri - som vi løbende opgraderer til de nyeste versioner fra Microsoft, så de er klar til den næste virksomhed, som har behov for en moderne virksomhedsløsning.

Branchespecifikke krav til andre industrier - eksempelvis Forsyningsvirksomheder - håndterer vi ved brug af standard Dynamics 365 Business Central (tidligere NAV), Dynamics 365 Customer Engagement (tidligere CRM) og andre tillægsløsning, som løbende kan udskiftes i takt med Forsyningsvirksomhedens behov.

Du kan se eksempler på vores standardiserede brancheløsninger ved at klikke i undermenuen til venstre

Vi vil meget gerne udfordres, så spørg os derfor gerne om vores kendskab til netop din branche eller din rolle i virksomheden - måske har vi allerede en løsning, som lever op til din virksomheds behov: 

Vi tilbyder en professionel sparring og en gratis indledende dialog, hvor du kan teste vores brancheerfaring og høre mere om, hvordan vi har løst specifikke problemstillinger i netop din branche.   

Kontakt os for en nærmere dialog om jeres branchespecifikke behov: 

Kontakt os


Du kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af en brancheløsning i din virksomhed! 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør