Tidsregistrering gjort simpelt og smart, direkte til Business Central og Dynamics NAV

Selvom det er komplekst at håndtere forskellige overenskomster, beregne overarbejdsbetaling, kilometergodtgørelse, håndtere vagtudkald, ferieplanlægning, komme/gå-registrering m.m., så er det altafgørende, at det er simpelt for medarbejderne at registrere tidsforbruget.

Med VisionTime er der tænkt på dig som medarbejder, der let skal kunne aflevere dit tidsforbrug, og økonomiafdelingen, der skal bruge timeregistreringerne til avanceret lønbehandling i forhold til forskellige overenskomster. Og selvfølgelig er der integration til økonomisystemet, så det hele foregår automatisk.

VisionTime er til virksomheder, der ønsker en let tidsregistrering i et lækkert og intuitivt design - på en moderne platform, fuldt integreret til ERP-systemet som eksempelvis Business Central og Dynamics NAV - og tilgængelig for medarbejderne dér hvor medarbejderne er: via web, iPhone/Android, tablet-PC og/eller iPads.

"Simplicity" og tilgængelighed for brugeren af løsning er et must, når man skal have kolleger til at bruge tid på at registrere tidsforbrug på deres opgaver og projekter, så brugerens oplevelse med brugen af løsningen er i fokus (klik på billedet for større visning): 

Ugeregistrering 2015

Når man har mange og skiftende arbejdsopgaver på forskellige projekter, vil man typisk vælge dagsregistreringen - og naturligvis også via din smartphone (Iphone eller Android), via App hertil: 

Mobil Tidsreg Mobil Tidsreg 2

(klik på billedet for større visning)
 
Sammen med tidsregistreringen kan du også registrere: 

  • Brug af køretøjer til udførelse af opgaven
  • Kørselsregnskab integreret til Google Maps
  • Ferieønsker
  • Timesedler
  • Vagtplanlægning og udkald herunder
  • Forbrugt tid for dine kolleger
  • Flekstid, afspadsering, syge-/feriefravær
  • Komme-/gåtider
  • og meget andet.

Alt sammen fuldt integreret til økonomi- og lønsystemet, så man undgår manuel behandling, og det hele er klar til lønkørslen i økonomiafdelingen.

"Ny" ferielov og EU-lovkrav pr. 1. juli 2024 omkring tidsregistrering er naturligvis også understøttet. Skulle du have specifikke krav, imødekommer vi gerne dine ønsker og behov, idet løsningen er udviklet på en moderne webplatform og giver naturligvis mulighed for udvikling af kundespecifikke ønsker. Se en liste af standardfunktionaliteten her.

Klik nedenfor, hvis du vil have adgang til en gratis demo af VisionTime: 

Demo

 
Du kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af VisionTime i din virksomhed 

Dynamics 365 Business Central, ny Dynamics NAV online cloud ERP

Dynamics 365 Business Central er den nye Cloud-version af Dynamics NAV

Dynamics 365 Business Central har afløst Dynamics NAV (og tidligere Navision). Løsningen fås både som cloud/online- og On-premises-version (på egen server)

Læs mere »

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør