Med VisionForecast er det let for alle at budgettere i NAV

Hvorfor tvinge afdelingschefer og andre gode kolleger til at udfylde komplekse og usammenhængende Excelark, når der skal budgetteres?

Nu er det slut med at sende Excelark frem og tilbage mellem økonomiafdelingen og de medarbejdere, der skal budgettere, hvorved processen og Excel-sammenlægningerne bliver problematisk og uoverskuelige for alle involveret. 

Ingen manuelle eller semi-automatiske ud- og indlæsninger af Excelark i Dynamics NAV, og udrensning af brugernes tilføjede noter, nye kolonner og rækker, der ikke passer i kontoplanstrukturen i Dynamics NAV.

Klik på billedet og få det fulde overblik, som gør budgetteringen så meget lettere:  

VisionForecast

 

Med VisionForecast kan den budgetansvarlige se aktuelle, realiserede tal fra Dynamics NAV på de regnskabskonti, som der skal budgetteres på - samtidig med at man indtaster budgettet for de kommende måneder.

VisionForecast understøtter naturligvis også budgettering på netop jeres relevante finansdimensioner, så den budgetansvarlige for eksempelvis en afdeling eller forretningsområde kan opdele budgettet og/eller forecast'et på relevante dimensioner.

Indtastede budgettal fra websitet lægges automatisk ned i Dynamics NAV, så økonomiafdelingen og ledelsen kan se budgettallene samlet, og evt. overskueligt præsenteret via en BI-løsning.

Kontakt os for en demo af VisionForecast eller en drøftelse af mulighederne for en meget lettere budgetproces

Kontakt os
Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør