Godkendt rådgiver til SMV:Digital-puljer

Vi er godkendt af Erhvervsstyrelsen som rådgiver omkring digitaliseringsløsninger og webshops, hvor du kan søge puljer på op til 100.000,- kr. i tilskud

Få hjælp og økonomisk tilskud til digital forretningsudvikling og/eller e-handel.

Nu kan du søge Erhvervsstyrelsen om tilskud til din virksomheds digitalisering og få økonomisk hjælp til eksterne konsulentydelser i form af rådgivning og analyse af, hvordan I får udnyttet teknologien og digitaliseret arbejdsgange i virksomheden.

Via SMV:Digital kan du ansøge om økonomisk tilskud til køb af uvildig rådgivning inden for digitalisering og nye projekter, der giver ny viden i virksomheden. Puljerne er således ikke driftstilskud til virksomheden, men kan bevilges til nytænkning af, hvordan virksomheden kan få gavn af digitalisering ved at benytte nye teknologier, eksempelvis til projekter inden for e-handel, stregkodeskanning, kunstig intelligens og andre digitale løsninger. 

Tilskudspuljen vil som oftest tage udgangspunkt i et digitaliseringsprojekt, der vil omhandle:

  • Et potentialeafklaringsforløb, hvor vi sammen identificerer områder i virksomheden, hvor der er stort potentiale i at implementere ny teknologi. Vi klarlægger, hvordan business casen kunne se ud ved en investering i teknologien.

  • Et implementeringsforløb, hvor vi sikrer, at virksomheden får implementeret den nye teknologi, så I kan realisere potentialet herved.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne for netop din virksomhed. Så finder vi en løsning

 

Kontakt os om tilskudspuljerne

 

Læs mere om mulighederne for tilskud, målgruppe og alt det "med småt" her...