Dynamic ShipSupplier har integration til maritime webportaler

Med standard brancheløsningen fra ShipCentric, som er baseret på virksomhedsløsningen fra Microsoft, kan du let komme igang med at gøre brug af informationsdatabaser og e-commerce til den maritime industri.

Dynamic ShipSupplier er allerede integreret med de førende e-commerce platforme, som eksempelvis MarineLink, One Maritime og ShipServ.

Ved køb af standardløsningen til den maritime industri skal I således ikke selv afholde dyre udviklingsomkostninger til at skabe integration til de anerkendte webportaler i den maritime industri. Disse integrationer håndterer brancheløsningen out-of-the-box.

Dynamic ShipSupplier har naturligvis også integration til eksterne informationskilder som Lloyds MIU, Vessel Tracker og One Maritime, som vi sammen med interne informationer om økonomi, produktsalg, services, skibshistorik og andre skibsrelaterede informationer bruger til at give dine medarbejdere et helt unikt overblik og grundlag for ny- og mersalgsmuligheder i en ellers presset branche.

Kontakt VisionPeople og hør mere om out-of-the-box integrationerne i Dynamic ShipSupplier - og hvordan denne løsning positivt kan ændre forudsætningerne for vækst i din virksomhed.