Standardløsninger til Forsyningsvirksomheder

VisionPeople Consulting A/S har rigtig god erfaring med at levere forretningsløsninger til forsyningsbranchen, baseret på standardløsninger fra Microsoft.

Vi ved, at løsningerne ikke løfter opgaven alene, men at en solid viden om forsyningsbranchen er vigtig for et projekts succes. 

Vores løsninger til forsyningsvirksomheder er baseret på nyeste version af Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV og Navision):

Dynamics 365 Business Central_rollecenter

(tryk på ovenstående for et større billede)

i modsætning til ældre, specialudviklede IT-systemer, hvor kunden er låst til én leverandør, og hvor systemet ikke altid leveres på den nyeste teknologi. 

På standardløsningerne fra Microsoft kobler vi tillægsløsninger på, og som kan udskiftes i takt med ændringer i forsyningsvirksomhedernes behov, så den samlede løsning optimerer en forsyningsvirksomheds komplekse arbejdsprocesser, eksempelvis inden for: 

Så frem for at programmere alt inde i økonomisystemet i en kompleks (og til tider for stor brancheløsning) - og tvinge alle medarbejdere til at arbejde i økonomisystemet - tager vi udgangspunkt i de forskellige medarbejderroller i forsyningen. 

Adgang til udvalgte dele af systemerne vil således ofte være webbaseret eller mobile arbejdspladser, eksempelvis til tidsregistrering, kørselsregistrering, fraværs- og ferieregistrering: 

Dagsregistrering 2015

(tryk på ovenstående for større billede)

Hvorfor vælge VisionPeople Consulting
VisionPeople Consulting har god og årelang erfaring med implementering af totalløsninger til forsyningsbranchen. Herunder økonomistyring, projekt- og tidsregistrering, elektronisk fakturering og fakturamodtagelse i OIOXML, samt intern fakturering, integration til Microsoft Office - og med VisionPeople kan denne funktionalitet tilgås fra web, mobil/tablet eller Microsoft SharePoint, eller hvor den enkelte medarbejder måtte arbejde. 

Book et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om vores erfaring med løsninger til forsyningsvirksomheder, som vi kan relatere til netop jeres ønsker og behov: 

Book møde

Er du interesseret i at deltage på vores seminarer for forsyningsvirksomheder, hvor en af vores forsyningskunder vil fortælle mere om deres proces med at implementere en standardløsning til håndtering af forsyningsvirksomheden, så klik nedenfor: 

 Forsyningsseminar