Tidsregistrering via mobil og web

Tidsregistrering direkte til Dynamics 365 Business Central (og NAV) 

VisionTime er et add-on til Microsoft Dynamics NAV (Navision), der er udviklet til de brancher, hvor medarbejdere har behov for at registrere deres tidsforbrug - generelt eller på projekter (sager). Løsningen begrænser den manuelle tidsregistrering: Relevante data er præudfyldt i et intuitivt skærmbillede og klar til registrering fra virksomhedens website eller fra medarbejderens mobiltelefon - og registreringerne går direkte i Microsoft Dynamics NAV: 

Ugeregistrering 2015

Løsningen kan enten stå alene eller i kombination med virksomhedens økonomisystem, som giver yderligere muligheder for styring og opfølgning på projekter sammen med økonomidata og finans-dimensioner.

Alle mobile medarbejdere i marken får med VisionTime mulighed for på en let og enkel måde at foretage tidsregistrering, kørselsrapportering, afgivelse af projektstatus m.m. via internettet direkte i Microsoft Dynamics NAV. 

Læs mere om VisionTime her 

Kontakt os for yderligere informationer eller en drøftelse af netop jeres behov 

Kontakt os
Se nogle af vores tillægsprodukter her:
Lessor lønsystemet til Dynamics NAV / Business Central Lessor Payroll

Lønhåndtering i Dynamics NAV Business Central

Læs mere ...

Mobil web App til time og tidsregistrering til Business Central ERP

VisionTime

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til Business Central/NAV. Ferie/fravær, KM-regnskab er også inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...