Løsninger til NavisionStat-kunder

VisionPeople har i over 15 år arbejdet med Navision og har været med på NavisonStat lige fra start

VisionPeople har i over 15 år arbejdet med Navision og har været med på NavisonStat lige fra start. VisionPeople har som NavisionStat samarbejdspartner på forretnings- og tekniksiden erfaring med at udnytte Navision/NavisionStat bedst muligt og bruge tillægsprodukter til at gøre hverdagen nemmere og mere enkel for kunderne.

VisionPeople har hjulpet både stats- og selvejende institutioner, herunder skoler, med rådgivning om deres forretningsmæssige brug af NavisionStat og med integrationer hertil, eksempelvis i form af BI-/rapporteringssystemer eller web- og mobilløsninger til lettere tidsregistrering, workflowløsninger til fakturagodkendelse smidig budgetlægning via web m.m.

Vi samarbejder med CSC Danmark A/S i forbindelse med NavisionStat og andre, der arbejder med den driftsmæssige side af NavisionStat.

NavisionStat dækker behovene for økonomistyring i både stats- og selvejende institutioner. Moderniseringsstyrelsen har tilrettet udvalgte moduler i systemet, så de passer til den statslige økonomistyring. 

NavisionStat er en videreudvikling af økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV, tidligere kendt som Navision, der er en videreudvikling af det ældre Navision Financials, der igen er en videreudvikling af Navigator, altså et system der har været på markedet i mange år.

Både Navision og Microsoft Dynamics NAV i de nyeste versioner er installeret i adskillige private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Den sidste nye version NavisionStat er stadig baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Kontakt VisionPeople nedenfor - eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde for at høre mere om din virksomheds muligheder med VisionPeoples integrationsprodukter til NavisionStat-kunder

Kontakt os