Webløsninger i nyeste teknologier integreret til økonomisystemet

Vi er mestre i at integrere økonomidata med web- og mobilløsninger

Hos VisionPeople Consulting A/S får du særkompetencer inden for udvikling og implementering af internetløsninger, der er fuldt integreret med virksomhedens andre systemer, herunder økonomi system (Microsoft Dynamics NAV/Navision). Vi har prøvet det før - og vi deler gerne vores erfaringer og ideer med din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i de sidste nye integrationsværktøjer, samt vores egne integrationsprodukter, som eksempelvis VisionConnector og Dynamics 365's Fælles DataModel hvilke, gør integrationsprojektet overskueligt og økonomisk forsvarligt.

VisionPeople Consulting A/S har stor erfaring med implementering af web løsninger - portaler med udgangspunkt i CMS-løsninger (Content Management System) bygget på Umbraco og .net, som giver vores kunder adgang til selv at vedligehold indholdet på websitet - og sikrer gode resultater på søgemaskinerne (SEO-modul), når potentielle kunder søger på netop dine produkter og kompetencer.

Se eksempler på websites håndteret i Umbraco og læs mere om Umbraco her

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores webløsninger nedenfor

Kontakt os
Webshop til Navision, bestillermodul, kunden taster Dynamics 365 ordre

VisionWebShop - standard .Net baseret web shop til Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Dynamics NAV!

Læs mere »

Mobil App til let time og tidsregistrering i Navision Dynamics 365 web

Tidsregistrering gjort simpelt og smart, direkte til Dynamics NAV og Dynamics 365 BC

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til NAV. Vagtplanlægning er selvfølgelig inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere »

Moderne stregkode skanning fra mobil til Dynamics NAV Navision barcode

Brug mobiltelefonen til scanning af stregkoder!

Smart stregkodescannerløsning fra web og mobil - direkte til Dynamics NAV. Skift de gamle håndterminaler ud og brug mobilen >>

Læs mere »