Adgang til data døgnet rundt!

De fleste virksomheder med rejsende medarbejdere kender til behovet for at kunne få adgang til informationer uden for kontoret!

Med dagens teknologi er det muligt at gøre virksomhedens data mobilt tilgængelige, så disse kan nåes fra mobiltelefon, smartphones (som iPhone og andre), iPads eller bærbar pc. Dine medarbejdere vil med andre ord kunne få adgang til alle virksomhedens informationer døgnet rundt, uanset hvor de befinder sig.

VisionPeople Consulting A/S er eksperter inden for integrerede forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV (Navision) og PowerApps. Vi giver den enkelte bruger adgang til relevante data i Microsoft Dynamics™ NAV - dér, Microsoft CRM, hvor der er brug for dem. Det kan være via internettet, Webshops, CRM, PowerApps, Sharepoint, rollebaserede .Net klienter - til eksempelvis tidsregistrering, kundeinformationer eller stregkodescanning af varer.

Når det kommer til mobility, tilbyder vi gennemarbejdede løsninger, som sikrer, at brugerne får de rigtige data - og leveret på de rigtige mobile enheder.

Som eksempler herpå kan du se mobile tidsregistreringsløsninger på dette link, og du kan se mobile løsninger til tilfredshedsundersøgelser her

VisionPeople Consulting har fx kompetencer til at hjælpe med:

  • Valg af teknologi og produkter
  • Design og implementering af arkitektur
  • Integration med eksisterende systemer

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om mobile løsninger

Kontakt os