Lageroptimering og bedre lagerstyring via stregkoder på varer, der læses via mobiltel

Når man arbejder med lagerstyring og vareflow, ligger der et stort potentiale og optimeringsmuligheder ved at implementere stregkoder på varerne - og med en moderne løsning hertil, kan alle medarbejdere registrere vareforbrug, optælling m.m. via mobiltelefonerne.

VisionPeople har gennem årtier hjulpet små og mellemstore virksomheder med optimering af vareflow og -registreringer heraf i lagerstyringsystemer, som ofte er tæt integreret til virksomhedernes økonomisystemer. 

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal styre og optimere lager og lagerbeholdninger, og VisionPeople har god erfaring med at implementere brugbare og integrerede løsninger, som hjælper såvel ledelsen som lagermedarbejderne med at få styr på varerne og håndtering af vareflowet på en rationel og optimal måde, eksempelvis via stregkodescanning fra mobiltelefoner, iPads og håndterminaler:

Iphonescanner        Iphonescanner Med Haandtag

Vores løsninger hertil tager ofte udgangspunkt i virksomhedsløsningen fra Microsoft, som hedder Microsoft Dynamics NAV, der tidligere var kendt som Navision.

Dynamics NAV er udviklet til små og mellemstore virksomheder med fokus på handel og service og i særdeleshed lagerstyring i forbindelse hermed.

Med den basale lagerstyring på plads i Dynamics NAV har vi udviklet en række værktøjer til optimering og understøttelse af specifikke opgaver i relation til lagerstyringen:

Vi vil meget gerne invitere dig på et uforpligtende møde, ligesom vi også gerne mødes hos dig, så vi kan se virksomheden og jeres lager samt høre om jeres udfordringer og behov.

Kontakt VisionPeople Consulting her>> - eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør