Salgschefens overblik over alle kundedata!

Er du salgschef og vil have et samlet overblik over dine ansvarsområder - og du vil ikke bruge al din tid på at finde oplysninger - så hør hvordan VisionPeople har løst dette med en løsning til den moderne salgschef.

Opsaml viden til dine sælgere og til dig selv omkring et kunde-emne, så som; fakturering af dine kunder, mersalg til kunder, jeres service til kunder, følg kunder der "surfer" rundt på websites etc. Få et samlet billede af kundens "bevægelser", så du kan servicere jeres kunder bedst muligt.

VisionPeople hjælper kunder i spændingsfeltet mellem økonomisystemerne (ERP), CRM og Websites (e-handel og andre portaler) og kan skabe overblik over jeres kundeinformationer - lige meget om de kommer fra økonomisystemet, CRM eller fra Websitet. Integration og styring af stamdata er nøgleord og CRM er et godt sted at samle alle kundeoplysninger og distribuere dem til rette personer, så som; sælgere, kundeservice og ledelsen.

Dashbord til salg 

CRM_1 

VisionPeople har udviklet VisionConnector -  der gennem årene er blevet tilpasset teknologiens udvikling og gør brug af Web Services til udveksling og kommunikation af data. Det er integrationen, der gør en stor forskel, når man på tværs i en organisation skal flytte data om kunder og potentielle kunder fra Web Sites, økonomisystemer, projektportaler og CRM og ud til den bruger, der i en given sitaution har behov for specifikke data.

Her taler vi ofte om bruger-roller i en salgsorganisation, hvor de enkelte ikke har samme behov. Marketing har et behov for at kunne registrere sine leads, arbejde med data fra Web sites, kampagner ets. Salgchefen har et andet behov, bl.a. at styre pipe-line, salgsaktiviteter etc. Det er ikke lige meget hvem, der kan se hvilke data, og man skal kunne stole på, at data er opdaterede og aktuelle  - hvilket er et vigtigt fokusområde, når vi arbejder med kundedata.   

Kontakt VisionPeople Consulting her>> - eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde for at høre mere om VisionPeoples integrationsmuligheder.