Få overblik over dagens og ugens møder alle bestillinger med VisionCatering

Når alt skal være klart til virksomhedens møder, er det vigtigt at vide, hvilke mødelokaler, der er booket, og hvad der skal være klar til mødedeltagerne. Få overblik over bestillinger af mad og drikkevarer, så du er klar hermed til virksomhedens møder.

Mad og drikkevarer samt mødefaciliteter i form af projector, stole, borde og måske lidt slik til de lange møder kan være afgørende for en positiv oplevelse af selve mødet.

Derfor er det vigtigt, at have klare aftaler om, hvad mødelederen ønsker, der skal være klart til mødedeltagerne, INDEN mødet begynder.

Hos VisionPeople har vi digitaliseret og optimeret en række arbejdsprocesser, som kan komme køkkenet eller kantinen til fordel, så leverancerne herfra betragtes som professionelle - og forsøder tilværelsen for kollegerne, der skal deltage i møderne.

Læs eksempelvis om VisionCatering, der sikrer og digitaliserer processen omkring bestilling af forplejning til virksomhedens møder, så køkken-/kantinepersonalet hele tiden har overblik over de kommende møder, hvilke lokaler, der er booket, og hvad der skal leveres af eksempelvis mad og drikkevarer til de forskellige møder, så I kan være klar med leverancerne, når møderne går igang - og eventuelt forplejninger undervejs.

Se et eksempel på et overbliksbillede, som kan vises på en PC eller et stor skærm i køkkenet, kantinen eller hos receptionisten (klik på billedet og få et større billede):

MødeoversigtBestillinger.png


Med VisionCatering har I hele tiden overblik over møder og leverancer samt en klar forventningsafstemning med mødedeltagerne - og kan tilpasse indkøb og madproduktion hertil, da I kan se, hvilke mødeforplejninger, der er bestilt for de kommende dage:

MødebestillingOversigtMkant.png

 

Kontakt VisionPeople nedenfor - eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde for at høre mere om din virksomheds muligheder med VisionPeoples løsninger til kantinen eller køkkenet.

Kontakt os