Standardsystemer til forskellige brancher: Forsyning, ship supply, handel og servicev

Arbejder du også i en branche, som er "lidt speciel" og hvor I har udfordringer med at forklare jeres IT-leverandør, hvordan det helt præcist skal være for at få optimeret jeres arbejdsgange?

I VisionPeople Consulting A/S har vi årtiers erfaring med levering af standardsystemer til en række forskellige brancher. Vi tager udgangspunkt i standard software fra Microsoft og qua vores dybdegående kendskab til nedenstående brancher har vi en rigtig god forståelse for de helt specifikke arbejdsgange, termer og handelskutymer m.m., som vi gennem årene har håndteret i vores standardsystemer, evt. suppleret med tillægsløsninger eller specialprogrammering.

Vi tilbyder en professionel sparring og en gratis indledende dialog, hvor du kan teste vores brancheerfaring og høre mere om, hvordan vi har løst specifikke problemstillinger i netop din branche.

Læs mere om vores løsninger til din branche nedenfor:

eller kontakt os her, hvis du ikke mener din virksomhed ikke passer ind i nedenstående brancher - så vil vi stadig gerne udfordres og høre mere om jeres specifikke krav til en virksomhedsløsning.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør