Effektiv styring af dit IT-miljø med forudsigelige omkostninger!

Den moderne IT-chef er katalysator mellem forretningens behov for applikationer og selve IT-infrastrukturen, der skal understøtte forretningen - og ønsker gennemskuelighed i omkostninger for indkøb, vedligeholdelse af IT-miljøer og tilhørende værktøjer. VisionPeople kan være med til at lette denne proces.

Vi ser oftere og oftere et mix af IT-miljøer, herunder Cloud-ydelser, egen drift og drift af applikationer hos en hostingleverandør som VisionPeople og andre. Kravene til integrationer og mobilitet bliver ikke mindre, dette stiller derfor højere krav til viden om de enkelte produkters evne til at kunne udveksle data på tværs af de forskellige driftsmuligheder og virke på mobile enheder.

VisionPeople har gennem mange år arbejdet med integration, bl.a. udviklet VisionConnector og VisionCRMConnector og har til stadighed forkus på en enkel, sikker og økonomisk forsvarlig integration i forretningssystemerne - lige meget hvor de bliver driftet og afviklet fra.

Vi har brugerene i fokus og tænker meget i roller, hvordan vi bedst sikrer den enkelte persons behov for at være effektiv i sin hverdag og kunne løfte sine arbejdsopgver på en enkel og hurtig måde, der lever op til virksomhedens krav til styring og sikkerhed. Mobile løsninger, som eksempelvis VisionTime og VisionScan, ses mere og mere og giver rigtig god mening i mange sammenhænge. Der skal dog en holdning og styring til af de mobile løsninger og tilhørende enheder. Man skal ikke prøve at "flytte" en stor applikation ud på mobile enheder, men tænke "mobile-first", når funktioner skal gøres mobile.

VisionPeople kan rådgive om "mobil strategi" og udvikling af mobile løsninger samt dokumentere denne i forbindelse med VisionRoadMap, som vi typisk udarbejder i denne forbindelse, for at binde nye tiltag sammen med virksomhedens strategi.

Rolle_It_Chef 

Kontakt VisionPeople Consulting her>> - eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde for at høre mere om din virksomheds muligheder med VisionPeoples integrationsprodukter.

Michael Falk - VP of Development Skrevet af: Michael Falk - VP of Development