VisionPeople ydelser

I VisionPeople Consulting A/S tilbyder vi professionel rådgivningsparring og konsulentydelser på en række forskellige løsninger, som vi kan samarbejde om i forhold til netop jeres virksomhedsløsninger, herunder:

Vi giver brugerne adgang til de data og informationer dér, hvor de har brug for det. Via webbaserede apps, websites, CRM, Office365, rollebaserede .Net klienter, selvbetjeningsportaler og mobile løsninger. Det er dét, vi kalder BUSINESS EVERYWHERE!

Rollebaseret_adgang

Med VisionPeople som sparringspartner er du med andre ord fri for at skulle løbe spidsrod mellem forskellige it-leverandører. Vores konsulenter besidder den ypperste kompetence inden for ”state-of-the art” teknologi og Microsoft-produkterne, hvad enten det drejer sig om Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft Dynamics CRM, Office 365, Azure, Web/mobile løsninger, infrastruktur/netværkSQL server, webløsninger m.m.

VisionPeople's kompetencer og services spænder således fra rådgivning, over design og udvikling af applikationer til Application Management Services, hvor vi vedligeholder, videreudvikler, supporterer og drifter applikationerne for vores kunder.

Læs mere om vores succesfulde projektmetode og de forskellige faser heri i menuen til venstre, se evt. nogle af vores løsninger nedenfor, eller book et møde med en rådgiver og hør mere 

Book et møde
Se nogle af vores løsninger her:
Webshop til Navision, bestillermodul, kunden taster Dynamics NAV ordre

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Dynamics NAV!

Læs mere ...

Fakta om Dynamics NAV løsning. Indhold i Navision licens. ERP økonomi

Microsoft Dynamics NAV - Microsoft's bedste ERP-system

Over 1,5 millioner brugere verden over kan ikke tage fejl - Dynamics NAV er Microsoft's mest udbredte ERP-system.

Læs mere ...

MS Sales, CRM / XRM, Dynamics 365, SharePoint, Delve, 365 for Sales

Dynamics 365 for Sales (CRM)

Læs mere ...

Mobil App til let time og tidsregistrering i Navision Dynamics 365 web

VisionTIME

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til NAV. Vagtplanlægning er selvfølgelig inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør