Integrerede virksomhedsløsninger

VisionPeople Consulting A/S er Microsoft Partner og førende leverandør af Dynamics 365 Business Central (NAV) - og ofte med integration til webløsninger, webshops, CRM, Office 365 og andre Microsoft-produkter.  

Vi udvikler og implementerer integrerede virksomhedsløsninger, baseret på Business Central, Apps og websites hertil samt vores brancheløsninger, udviklet til Business Central og med vores Apps hertil. 

VisionPeople Consulting giver den enkelte bruger adgang til relevante data i Dynamics 365 Business Central (NAV) - dér, hvor der er brug for dem. Vi tilbyder markedets bedste løsninger inden for områder som:

Derudover tilbyder vi en række unikke add-ons og integrationskomponenter (Apps) til Dynamics 365 Business Central (og NAV), som du kan læse mere om her på siden.

Du er til enhver tid velkommen til at prøve os af, eller tage en uforpligtende dialog med os. Med VisionPeople Consulting A/S får du en professionel samarbejdspartner, når din virksomhed har behov for at drøfte samlede og integrerede virksomhedsløsninger - baseret på Microsoft's bedste og mest udbredte ERP-system: Business Central.

Kontakt os her

 

Digital transformation ERP-systemer, web & CRM-løsninger fra Microsoft

Digital Transformation

Læs mere »

Azure server i skyen - cloud server automatisk opdateret hos Microsoft

Lej dine servere i skyen på Azure hos Microsoft

Læs mere »

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør