Lej dine servere i skyen på Azure hos Microsoft

Vil du selv købe, opdatere og sikre dine egne servere, eller skal Microsoft gøre det hele for dig?

Det har altid været dyrt at købe og vedligeholde egne servere til at drive virksomhedens forretningssystemer, men nu kan du flytte denne tunge investering til Microsoft og få adgang til lige netop dén serverkraft, som du har brug for - og altid opdateret til nyeste software-version helt automatisk.

Microsoft stiller den fornødne serverkraft til rådighed for alle via Microsoft's cloud-baserede Azure-platform - "i skyen" - mod en månedlig lejebetaling: 

CloudSolutions 

Herved er du fleksibel i forhold til, hvor meget serverkraft, du har brug for, og hvornår. Der kan skrues op og ned for server-ressourcerne time-for-time, og du eller VisionPeople kan ændre på server-konfigurationen alt efter virksomhedens behov den pågældende måned, uge, dag og sågar time.

Den cloudbaserede Azure-platform giver jer bl.a.: 

  • Budgetsikkerhed, idet der kun betales en månedlig lejepris, frem for pludselige og dyre serverinvesteringer
  • Altid opdateret til nyeste serverteknologi, inkluderet i lejebetalingen og leveret af Microsoft
  • Fleksibilitet, idet der kan skrues op og ned for ressourcerne - og økonomien   

Brug derfor jeres investeringsbudget og interne ressourcer på drift og vækst af virksomheden, frem for køb af hardware til kælderen.

Som Microsoft Cloud Solution Provider kan vi hjælpe jer med ændringen fra eget serverrum (eller hosted serverløsning) til skyen hos Microsoft.  

Kontakt os

 

 

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør