Rapporting og/eller analyse af data i Dynamics NAV

Hos VisionPeople Consulting er vi vant til at drøfte forretningsmæssige udfordringer med vores kunder.

Vi støder ofte på kunder, der ønsker en BI-løsning til at få overblik over virksomhedens udvikling og udvalgte KPI'er (Key Performance Indicators), så de kan træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger. I den forbindelse er BI-løsninger ofte blevet nævnt.

I VisionPeople Consulting skelner vi mellem rapportering og analyse. Ønsker du dyb talanalyse og simuleringsværktøjer til at forudsige fremtiden, så er Business Intelligence vejen frem. VisionPeople Consulting anbefaler vi Datashop fra Acinta, som med nogle pre-definerede cockpits giver brugeren det fornødne overblik. Du kan læse mere om Datashop fra Acinta her >>

Ønsker man derimod dynamisk rapportering, der i foruddefinerede figurer viser trends og status over forretningen, med mulighed for "drill-down" på afvigelser og overordnede tal, så bør du overveje det gratis rapporteringsværktøj: "Reporting Services" fra Microsoft, som er frit tilgængeligt, såfremt I allerede anvender Microsoft SQL, som database-server, eksempelvis til jeres Microsoft Dynamics NAV-løsning.

Med Reporting Services får I således et gratis og fleksibelt rapporteringsværktøj til visning og til løbende opfølgning på økonomiske nøgletal og forskellige forretningsanalyser.

VisionPeople Consulting har udviklet en rapportpakke med 8 rapporter til Reporting Services, som vi sælger som en samlet pakke til virksomheder, der ønsker at måle og følge op på udvalgte KPI'er (Key Performance Indicators). Pakken kalder vi "VisionReporting", og rapporterne giver et bredt øjebliksbillede af udvalgte forretningsområder, som forskellige roller i virksomheden typisk ønsker at måle på. Rapporterne viser:

  • Firma Dash Board
  • Aktivitetsrapport
  • Sælger Dashboard
  • Kontoplan
  • Kontoplan Dato Matrix
  • Likviditetsoversigt
  • Medarbejderfravær
  • Sælgeravancer.

Rapporterne virker mod standard Dynamics NAV og kan naturligvis let tilpasses netop jeres tilpasninger, og med udgangspunkt i standardrapporterne kan vi videreudvikle disse - eller udvikle nye rappporter, som passer til netop jeres behov!

Kontakt os her eller ring på 7023 3200 og hør mere om det gratis rapportingsværktøj - og vores rapportingspakke, som giver et godt overblik over virksomhedens KPI'er, eller hvis du vil høre mere om BI-løsninger.