Hosting og leje af din nuværende eller nye virksomhedsløsning

Hvorfor købe og selv vedligeholde dine IT-løsninger, når du kan leje og få hosted løsningerne hos VisionPeople Infrastructure?

VisionPeople Infrastructure tilbyder i dag hosting af din samlede IT-løsning, herunder også Microsoft Dynamics NAV (tidligere kendt som Navision). Samtidig er virksomhedsløsningen hosted hos os, som er eksperter på Microsoft Dynamics NAV og integrationsløsninger til øvrige Microsoft-produkter.

Vi ved, at hardwaren og servermiljøet, der skal afvikle individuelle virksomheds- og integrationsløsninger, skal optimeres i forhold til den enkelte virksomhedsbehov, og vi drøfter gerne fordele og ulemper ved at drifte virksomhedsløsningen på en standard serverplatform, frem for afvikling og drift hos virksomheden selv. Herved får du en professionel sparring både på infrastrukturen (serverhardwaren) og selve virksomhedsløsningen (softwaren), så du herefter kan træffe den rigtige beslutning vedrørende drift og vedligehold af netop din virksomhedsløsning.

Vil tilbyder således hosting - hvor vi eksempelvis overtager eller udskifter dit nuværende servermiljø og virksomhedsløsning - og/eller en lejeaftale, hvor du lejer en standardløsningen (med mulighed for yderligere funktionalitet) hos os mod en fast månedlig lejebetaling, der afhænger af, hvilken standardløsning, der imødekommer dine behov. Du bestemmer selv!

Du kan således opnå vished for økonomien i driften af nedenstående produkter:

  • Microsoft Dynamics NAV (tidligere kendt som Navision)
  • Microsoft Officepakken (Word, Excel m.m)
  • Microsoft Sharepoint (webportaler til deling af dokumenter og viden, samt workflowløsning og søgeportal)
  • Microsoft Exchange (Outlook mail og kalender)
  • Microsoft Office Communication Server (telefoni, videokonferencer og anden kommunikation mellem personer)
  • Microsoft SQL Server
  • Øvrige løsninger, som I måtte bruge i jeres virksomhed
    Fælles for ovenstående løsninger er, at det eneste I behøver er en PC og en tilpas internetforbindelse fra virksomheden - og evt. fra hjemmearbejdspladserne - således at medarbejderne via internettet kan få forbindelse til vores hostingcenter. I vores hostingcenter giver vi medarbejderne adgang til - og vedligeholder - de aftalte systemer, mod en månedlig betaling fra jer, og I slipper således for at koncentrere jer om driften af løsningerne, serverrum, køling af servere, sikkerhed (antivirus og antispam), udskiftning og indkøb af hardware o.s.v.

Ved indgåelse af en lejeaftale (frem for at købe de fornødne licenser) afhænger de månedlige beløb af antallet af medarbejdere, der kan tilgå løsningen, og der kan således spares penge på licenser, såfremt antallet af medarbejdere varierer i virksomheden. Samtidig slipper du for besværet med økonomien og interne ressourcer til drift, vedligehold og løbende udskiftning/opdatering af hardware, software m.m.

Kontakt VisionPeople her, hvis du vil høre mere om løsninger og priser på hosting og leje af samlede virksomhedsløsninger, tilpasset netop jeres behov

Kontakt os