Fasthold dine medlemmer og giv dem værdi

Bedre styring af dialog med medlemmer giver mere tilfredse medlemmer og gør at deres engagement fastholdes og, i nogle tilfælde, øges.

Flere og flere medlemsorganisationer har rigtig mange "ustrukturerede" data som; e-mails, web henvendelser, spørgeskemaundersøgelser, invitationer, opsamling af bevægelser på web sites etc. Styring af dette kræver værktøjer, der er sammenhængende så man kan opsamle og bruge disse data på en enkel måde.

VisionPeople har i mange år arbejdet med de strukturerede data som; medlemskontingenter, opkrævning af ydelser etc. hos medlemsvirksomheder da fokus ofte har været her. Nu ser vi større og større behov for, at disse data kan holdes op mod og kobles sammen med andre "mere bløde" data, som den kommunikation der foregår via mange kanaler, herunder telefonkald, web site, SMS, mobile løsninger osv.

Måden VisionPeople har løst opsamlingen af de mere "bløde data" på er, at vi har opbygget en stærk medlemsløsning i Microsoft CRM /xRM, der giver mulighed for at samle alle disse data på en nem og overskuelig måde. Nogle data bliver indtastet, andre hentes via integration mellem systemer og andre hentes fra web site dialog og bevægelser for et enkelt medlem. 

Kontakt VisionPeople nedenfor eller ring til os på 7023 3200 og aftal et møde for at høre mere om din virksomheds muligheder med VisionPeoples løsninger til medlemsorganisationer.

Kontakt os

 

 

MS Sales, CRM / XRM, Dynamics 365, SharePoint, Delve, 365 for Sales

Dynamics 365 for Sales - proces og kommunikation

Læs mere »