VisionPeople Consulting giver adgang til Navision for mobile medarbejdere

Virksomheden Regal A/S har fået implementeret en Citrix løsning, der giver deres sælgere i marken mulighed for at kunne arbejde i Microsoft Dynamics NAV. 

Citrix-løsninger fungerer godt selv på langsomme mobiltelefonlinjer. 

Karina Hansen, administrationschef hos Regal A/S fortæller om løsningen: "Vi er altid 100% opdateret i vores Microsoft Dynamics NAV - og netop denne mulighed for at kunne give sælgerne adgang til realtidsdata, har flere gange vist sig nyttig." 

Samtidig har Regal A/S fået en stor sidegevinst ud af deres Citrix-løsning, idet administration og vedligehold af deres Microsoft Dynamics NAV kan ske fra hjemmearbejdspladser. 

VisionPeople har desuden optimeret anvendelsen af Citrix på bærbare, således at den oprindelige logintid er minimeret samtidig med, at Citrix løsningen er blevet meget mere stabil. 

"Vi er meget glade for den sparring VisionPeople har givet os på vores Citrix og Navision anvendelse", udtaler Karina Hansen,"- og der er ingen tvivl hos Regal A/S, at vi har valgt den rigtige løsning og partner".  

Vil du gerne høre, hvad VisionPeople Consulting kan gøre for din virksomhed, så kontakt os nedenfor 

Kontakt os

 

 

Fakta om Dynamics NAV / Business Central. Indhold i Navision licens.

Dynamics NAV / Business Central (Navision)

Over 1,5 millioner brugere verden over kan ikke tage fejl - Dynamics 365 Business Central er Microsoft's mest udbredte ERP-system.

Læs mere »