Furuno Danmark fik nye muligheder - på rekordtid

Det var i sidste øjeblik, at Furuno Danmark på en international maritim konference stiftede bekendtskab med VisionPeople og brancheløsningen Dynamic Ship Supplier fra ShipCentric Corporation.

Furuno Danmark stod netop overfor opgradering og en omfattende tilretning af deres Microsoft Dynamics NAV løsning, da de i ellevte time fik øjnene op for Dynamic Ship Supplier på en international konference. Furuno Danmark er leverandør af avanceret elektronik til den maritime industri og har en række branchespecifikke arbejdsprocesser inden for Ship Supply, som ikke kan håndteres i en almindelig standard Microsoft Dynamics NAV-løsning.

Efter en demonstration af løsningen så Furuno nu muligheden for en standard brancheløsning frem for en individuelt udviklet løsning.

"Valget var ikke svært. Da vi så Dynamic Ship Supplier var vi overbeviste om, at en implementering af denne brancheløsning ville spare os for mange udviklingsprojekter. Samtidig blev vi positivt overraskede over, hvor meget Dynamic Ship Supplier som standard matchede vores ønsker og behov - også helt nye behov, som vi ikke havde med i vores oprindelige analyse", fortæller administrerende direktør Freddie Hansen.

Download hele casen her.

Kontakt os og hør mere

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør