Få oversigt over virksomhedens indbetaling og likviditet

VisionCollection er en tillægsløsning til Microsoft Dynamics NAV, som giver dig en bedre styring af debitorer og overblik over debitorindbetalingerne - og derved forbedret likviditetsstyring. 

På ét skærmbillede får du et samlet overblik over kollegernes bemærkninger på kunden og links til relevante oplysninger i rykkerproceduren, og du kan sætte poster "på hold".

Du kan se tidligere betalinger for debitoren og/eller udvalgte dimensioner - med udgangspunkt i FORVENTET indbetalingsdato, frem for den bogførte forfaldsdato. 

VisionCollection giver dig mulighed for en bedre likviditetsoversigt, beregnet på baggrund af kundernes betalingshistorik og forventede indbetalingsdato - frem for den bogførte forfaldsdato. 

Kontakt VisionPeople for at høre mere om VisionCollection: 

Kontakt os

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

 Certified for Dynamics 2015

Løsningen er Certified for Dynamics og følger Microsoft’s Roadmap og Statement of Direction for Microsoft Dynamics NAV. Dette betyder blandt andet, at produktet er certificeret til Dynamics NAV og understøtter Microsoft’s krav til kvalitet, kundereferencer og fremtidige versioner af Dynamics NAV.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør