Målrettet undervisning af brugere og superbrugere

Få udnyttet værdien i jeres nuværende system - bliv klogere herom

VisionPeople tilbyder individuelle kurser og uddanner både superbrugere og almindelige brugere i Microsoft Dynamics NAV - og andre løsninger, som er leveret af VisionPeople Consulting.

Lige nu tilbyder vi ½-dages kurset Kom godt igang med Microsoft Dynamics NAV. Kurset henvender sig til nye brugere, men også andre, som ønsker arbejde mere effektivt ved hjælp af systemets små fif og smarte funktioner.

Kurset er af 3½ times varighed og afholdes for op til 8 deltagere. Der udleveres undervisningsmateriale.

Pris: 5.000 kr. ekskl. moms og transport.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om vores kurser:

Kontakt os

Du kan også læse gratis Tips og Tricks på dette link