Job i VisionPeople Consulting

Vil du være en del af en international virksomhed med masser af dynamik og muligheder for personlig og faglig udvikling? Og er du samtidig blandt de dygtigste - eller fast besluttet på at blive det - inden for dit felt?

VisionPeople Consulting er førende inden for integration mellem Microsoft Dynamics NAV og Microsoft's øvrige produkter (Sharepoint, Webshops, CMS/Umbraco, Mobile løsninger m.m.). Vi er derigennem i stand til at skabe integrerede løsninger, der er udover det sædvanlige, eksempelvis:

- og alle løsninger er fuldt integreret i Microsoft Dynamics NAV, som vi typisk også implementerer og videreudvikler med vores kunder.

Derudover udvikler VisionPeople Consulting en række integrationskomponenter, brancheløsninger og add-on produkter, som sælges over hele verden gennem vores partnerkanal bestående af certificerede Microsoft-partnere.
VisionPeople Consulting er Microsoft Partner og kåret som Årets Microsoft ISV Partner.

Landets bedste

VisionPeople Consultings medarbejdere skiller sig - ligesom vores løsninger - ud fra mængden og er en væsentlig del af vores succes. Derfor vil du opleve at komme til at arbejde sammen med landets bedste inden for hver deres respektive felter - og indgå i et team med faglig sparring på højt niveau. Og i en organisation, hvor der sættes pris på den enkeltes præstationer.

Mulighederne står åbne for dig

Ledelsen i VisionPeople Consulting er en synlig og aktiv del af dagligdagen, og vi lægger vægt på en åben og god kommunikation. Vejen for realisering af nye forretningsideer og produkter er derfor kort. Karrierevejene er mange for dig, som har energien og griber mulighederne. Og med kontorer i Danmark, Nordamerika, Singapore og Indien samt partnere i en lang række lande, er der muligheder for dig, som har et ønske om at arbejde internationalt.

Søg uopfordret

Er der ikke p.t. en ledig stilling, som passer til din profil, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@visionpeople.dk. Måske har vi alligevel jobbet til dig - nu eller i den nærmeste fremtid.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør