Gratis Dynamics NAV seminar hos VisionPeople

VISIONPEOPLE CONTULTING INVITERER TIL GRATIS OG INSPIRERENDE DYNAMICS NAV 2016-SEMINAR!

Endnu en gang har Microsoft overgået sig selv og har atter tilført et af verdens mest populære ERP systemer masser af ny funktionalitet og yderligere fleksibilitet til den intuitive og velkendte brugergrænseflade på Dynamics NAV:

               Nav2016rollecenter         

I nyeste version af Dynamics NAV 2016 kan du nu også anvende systemet på din smartphone, ligesom du kan anvende det på din tablet. Der er endnu bedre integration til Office 365, der er nye muligheder for workflows, dokumentgodkendelse er optimeret og forbedret, der er mulighed for simulering før endelig bogføring osv.

Ovennævnte er blot få af de mange nye spændende forbedringer/funktioner, som Dynamics NAV 2016 byder på, og VisionPeople gentager tidligere succes'er og inviterer endnu en gang til spændende GRATIS seminar med gennemgang af den nye Dynamics NAV 2016.

Arrangementet afholdes hos: VisionPeople Consulting A/S, Blokken 15, 3460 Birkerød

        Torsdag den 19. november 2015, kl. 14.00 - 16.30

Kom og se VisionPeople Consulting præsentere den nye løsning og hør om vores erfaringer med implementering heraf hos vores kunder.

I pausen vil der være mulighed for at se og drøfte tillægsløsninger til Dynamics NAV, eksempelvis, webshop, fakturascanning, webbaseret tidsregistrering, BI-systemer eller andet, som måtte være relevant for dig.

Efter ovenstående indlæg byder VisionPeople Consulting på et lettere traktement.

        Tilmeld dig her - og tag gerne en kollega med>>

Skulle du være forhindret i at deltage i ovennævnte, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 7023 3200 og aftale et møde, hvor vi kan tilpasse agendaen til netop dine behov.

Du kan også holde øje med dette site: arrangementer og kurser - her annoncerer vi også fremtidige seminarer.

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.