Integrerede ERP-løsninger

Integrerede ERP-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV

VisionPeople Consulting er ikke alene eksperter inden for Microsoft Dynamics NAV - vi er også førende i at forbinde Microsoft Dynamics NAV med de øvrige Microsoft produkter, så du kan få en sammenhængende og integreret forretningsløsning. Vi kan sørge for, at alle relevante medarbejdere har adgang til at se og redigere data i økonomisystemet - udenfor systemet: fx gennem webløsninger, Office 365, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Windows, SharePoint og mobile løsninger.

Et projekt med os begynder typisk med en gennemgang af jeres arbejdsprocesser og jeres ønsker og visioner for den fremtidige forretning. Skal jeres kunder have adgang til informationer eller kunne handle med jer over internettet? Skal jeres sælgere have mobil adgang til relevante data, når de er i marken? Skal medarbejderne let kunne dele viden og dokumenter på tværs af organisationen? Eller noget helt fjerde…..I kommer med jeres ønsker og visioner - og så finder vi ud af, hvad der kan lade sig gøre, hvordan og i hvilken rækkefølge.

Kontakt os

Kontakt VisionPeople Consulting her>> - og hør mere om, hvordan du kan udnytte alt det bedste fra Microsoft og få et forretningssystem, der hænger sammen!

Michael Falk - VP of Development Skrevet af: Michael Falk - VP of Development