Kopiering af linjer

Det har i tidligere versioner ikke været muligt i den rollebaserede klient at kopiere linjer. Dette er nu blevet muligt i NAV2013 og nyere versioner - endda med ekstra muligheder:

Lav denne lille tabel i Excel:

vare 1000
ressource Mette

Kopier den (Ctrl+C)

Åbn nu Dynamics NAV-klienten og lav en ny salgsordre:

Salesline Menu NAV2013

Vælg Indsæt rækker (Crtl+Shift+V)

Resultatet bliver to nye linjer.

NAV2013 Saleslines Paste

Funktionaliteten virker også den anden vej. Så det er muligt at kopiere linjer fra Dynamics NAV, sætte dem ind i Excel. I Excel kan data rettes. F.eks salgspriser eller antal og derefter kopieres linjerne tilbage igen til Dynamics NAV, som overskriver de eksisterende linjer med de nye rettede linjer.

Vil du vide mere om mulighederne, så ring på 7023 320 - eller klik nedenfor

Kontakt os