Hvad er Microsoft Dynamics NAV (Navision)?

Microsoft Dynamics NAV (eller "Dynamics NAV" i daglig tale) er Microsofts virksomhedsløsning til mindre og mellemstore virksomheder.

Dynamics NAV kan hjælpe dig, hvis du har en nystartet virksomhed eller hvis din virksomhed er ved at vokse ud af det nuværende bogholderi-/finanssystem. Løsningen er hurtig at implementere, nem at konfigurere og simpel at bruge, og VisionPeople Consulting kan tilpasse brugerfladen, tilføje ny funktionalitet og integerere Dynamics NAV til andre systemer. Funktionaliteten i Dynamics NAV dækker således alt, du har brug for til at drive en succesfuld virksomhed og få den til at vokse.

Efterhånden som din virksomhed vokser, giver Dynamics NAV din virksomhed fleksibiliteten til at tilpasse til nye muligheder og vækst.

Dynamics NAV tilbyder en banebrydende brugeroplevelse og teknologiske fremskridt, der gør det nemmere at få adgang til oplysninger, forbedre virksomhedens fleksibilitet, strømline integration med et bredt udvalg af programmer og forbedre rapporteringsegenskaber - selv for de mest specialiserede brancher og organisationer.

Som en del af Microsoft's produktudbud minder Dynamics NAV i udseende og opbygning om Microsoft Windows og Microsoft Office og er derfor nemt at lære, enkelt at bruge og hurtigt at implementere.

Nav2016rollecenter

Microsoft Dynamics NAV samler og integrerer oplysninger om økonomi, produktion, supply chain management, salg og marketing, projektstyring, human resources og services management fra hele organisationen.

Se flere eksempler på skærmbilleder af Dynamics NAV her>>

Kontakt os for en nærmere dialog om netop jeres behov i relation til en ny virksomhedsløsning fra Microsoft.

Kontakt os
Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør