Hvad betyder systemets fejlmeddelse i Dynamics NAV (Navision)?

Måske har du oplevet at få en fejlmeddelelse i Dynamics NAV, som du ikke helt forstår betydningen af?

Nedenfor har vi opsamlet nogle af de typiske fejlmeddelelser, man som bruger af Dynamics NAV kan blive præsenteret for - og vi har skrevet en kort hjælp og/eller forklaring hertil.

Skulle fejlmeddelelsen, som du netop sidder med, ikke være listet nedenfor, så kontakt VisionPeople Consulting her, så vi kan hjælpe dig med en forklaring>> 

Bogføringsdatoen er ikke inden for den tilladte bogføringsperiode!
Se efter i Regnskabsopsætning om felterne "Bogføring tilladt fra" og "Bogføring tilladt til" er sat rigtigt. Det er også muligt at sætte spærring for bogføring på den enkelte bruger. Dette gøres i Opsætningsmenuen under Programopsætning- Generelt- Brugere- Brugeropsætning.

Jeg får en fejl ved bogføring:" Bogføringsopsætning findes ikke. Identifikationsfelter og værdier…." Kombinationen af virksomhedsbogføringsgruppe og produktbogføringsgruppe er ikke sat op. Dette bruges til at styre hvilke finanskonti, der skal benyttes i forbindelse med bogføringen.Opsætningen findes under Økonomistyringsmenuen - Opsætning - Generelt - Bogføringsgrupper - Generelt - Bogføringsopsætning.

Jeg har brug for specialudvikling til den hostede Dynamics NAV-løsning. Kan jeg få det? Ja, du kan godt få udviklet specialfunktionalitet i din hostede NAV-løsning. Såfremt du ønsker et tilbud fra VisionPeople Consulting herpå, eller ønsker at få ønskerne defineret (og diskuteret i forhold til eventuel af standardfunktionalitet hertil), kan du kontakte VisionPeople her om dette>>

Skal jeg oprette en kreditor flere gange, hvis vi køber i forskellig valuta hos dem? Nej, det er ikke nødvendigt. Det samme kreditornummer kan godt håndtere flere valutaer. Den valutakode som står på kreditor kortet, er vejledende, og kan overskrives på købsbilaget inden det bogføres.

Kan en anden kunde betale for varer/ydelser end den der bestiller? Ja, det kan sættes op generelt på debitorkortet. På fanebladet Fakturering indsættes den kunde som skal betale i feltet "Faktureres til kundenr." Det kan også gøres fra kan til gang på salgsordre/faktura på fanebladet fakturering.

Hvis du har andre spørgsmål til NAV, så kontakt VisionPeople Consulting her>>

Vi ser frem til at hjælpe dig! 

Send dit spørgsmål til os
Gratis webinar seminar om Dynamics 365 Business Central cloud online

Arrangementer for dig, der vil vide mere!

VisionPeople afholder løbende seminarer for vores kunder og potentielle kunder, hvor vi viser virksomhedsløsninger fra Microsoft og vores tillægsløsninger herti

Læs mere »

Sådan optimerer du dit ansvarsområde og rolle i virksomheden

Sådan optimerer du dit ansvarsområde i virksomheden

Med forskellige roller i en virksomhed følger typisk forskellige behov. Nogle har brug for at se "de tørre tal" og andre skal blot færdigmelde en opgave.

Læs mere »

Kontakt os, hvis du har brug for assistance
Dynamics 365 BC NAV tillægsløsninger  med standard moduler og add ons

Tillægsløsninger og Dynamics Add Ons

Der er ingen grund til selv at opfinde den dybe tallerken hver gang. Måske har vi allerede udviklet den brik, som du står og mangler...

Læs mere ...

Kursus i Dynamics NAV / Business Central

Dynamics NAV- og Business Central-kursus

Skal I have ny NAV-løsning, eller har I allerede en løsning, men kunne godt tænke jer en endnu bedre udnyttelse af systemet?

Læs mere ...

Gratis hjælp til Dynamics NAV 365 og andre tillægsløsninger

Support

Få assistance til, hvordan du skal bruge dit IT-system. Mail eller ring til vores konsulenter i supportafdelingen, så hjælper vi dig.

Læs mere ...